MICROAA

Redan 2015 startades den första delen av koncernen, MicroAA, som en enskild firma. Grundidén med MicroAA var att hjälpa skolklasser att tjäna pengar genom att sälja teknikprylar. Men vid sommaren 2016 utvecklades bolagets affärsidé till en liten IT-Konsult firma av studenter, och kom att kallas MicroAA Labs. Vid 2017 lades skolklass verksamheten ner, och strax inpå blev MicroAA Labs till ett aktiebolag kallats MicroAA Labs AB.

MicroAA Labs AB har idag växt enormt sedan start, och breddat sitt utbud av tjänster. Idag arbetar MicroAA Labs med apputveckling, webbutveckling, grafisk design och med hostig. Bolaget består idag av 10 medlemmar och fortsätter växa. Nischen är att främst använda studenter från gymnasiet och universitetet för att sköta utvecklingen, och MicroAA Labs samla de bästa unga programmerarna i Stockholmsområdet för att kunna leverera som proffs, fast till mycket bättre priser. Du har en idé, vi hjälper att utveckla den till en komplett produkt. MicroAA Labs består troligen utav några av de bästa unga programmerarna i landet.

”You Invent. We Create"

Några av våra anställda

Adrian Andersson

CEO

Adrian är 18 år och är grundare & VD för företaget och jobbar som projektledare och försäljare. Han sysslar även med marknadsföringsstrategier, adwords och grundläggande SEO.

Artur Lindén

CTO

Artur Lindén är 18 år, jobbar främst med server hantering, webbutveckling med ReactJS samt nodeJS och C++.

Niklas Almqvist

Designer and Front-end developer

Niklas är 19 år och är Front-end utvecklare, han jobbar även med design och tar fram mockups för hemsidor och appar. Niklas jobbar även som iOS utvecklare i Swift och sköter design inom webbutveckling.

Bachir Bouchlema

Backend and Android developer

Bachir är 18 år och var den första programmeraren att ansluta sig till MicroAA Labs. Bachir är back-end developer och expert på C# och Java utveckling. Jobbar även med React Native och många andra.

Venu

WordPress and Webb development Expert

Venu är en seniorare programmerare för MicroAA Labs teamet, och är 40 år gammal. Han har mer än 10 års erfarenhet av webbutveckling inom flera system. Främst jobbar han med SEO och WordPress utveckling av hemsidor och E-Handlar.

Oliver

Project leader & försäljare

Oliver är Projektledare och jobbar även med försäljning för MicroAA Labs. Oliver har ett öga för design och har bott i UK under flera år. Han har tillsammans med Albin startat ett eget företag innan, SmartParking.

Albin

Project leader & försäljare

Albin jobbar som Projektledare för MicroAA Labs och har en grym säljförmåga och är duktig inom företagsstratergi och marknadsföring. Han har tillsammans med Oliver startat ett eget företag innan, SmartParking.

Joel

Designer

Joel är en mycket duktig designer på 19 år som bor i Västerås. Joel arbetar med att designa mockups, skapa grafiska profiler och arbetar även med UI/UX.

Kontakta oss